Fri frakt över 400kr ✓ Snabb Leverans ✓ REAN FORTSÄTTER -25%

Sekretesspolicy

AVSNITT 1 - Vad använder vi din information till?

När du köper något från vår butik, som en del av inköpsprocessen samlar vi in ​​de personuppgifter du ger oss, till exempel ditt namn, adress och e-postadress.
När du bläddrar i vår butik mottar vi automatiskt din dators IP-adress (Internet Protocol) för att ge oss information som hjälper oss att lära oss om din webbläsare och operativsystem.
E-postmarknadsföring (om tillämpligt): Med ditt tillstånd kan vi skicka e-post om vår butik, nya produkter och andra uppdateringar.

AVSNITT 2 - Samtycke

I vilka fall får du mitt samtyckte?
När du ger oss personliga uppgifter för att slutföra en transaktion, verifiera ditt kreditkort, beställa, ordna leverans eller returnera ett köp, innebär det att du samtycker till att vi samlar in informationen och använder den endast av den specifika orsaken.


Om vi ​​ber om din personliga information av sekundär anledning, som marknadsföring, kommer vi antingen att fråga dig direkt för ditt uttryckta samtycke eller ge dig möjlighet att neka. 

Hur återkallar jag mitt samtycke?
Om du efter din inloggning har ångrat dig, kan du återkalla ditt samtycke, för fortsatt insamling, användning eller offentliggörande av din information, när som helst genom att kontakta oss på (Info@robotkuriren.se) fylla i kontaktformuläret under "kontakta oss".


AVSNITT 3 - UTSLÄPP

Vi kan avslöja din personliga information om vi enligt lag är skyldiga att göra det eller om du bryter mot våra användarvillkor och då är det endast i juridiska syften. 

AVSNITT 4 - SHOPIFY

Vår butik tillhör Shopify Inc plattform. Shopify ger oss den elektroniska e-handelsplattformen som gör att vi kan sälja våra produkter och tjänster till dig.
Dina data lagras genom Shopifes datalagring, databaser och den allmänna Shopify-applikationen. De lagrar din data på en säker server bakom en brandvägg.

Betalning:
Om du väljer en direktbetalningsgateway för att slutföra ditt köp, lagrar Shopify din kreditkortsdata. Den krypteras genom Betalningskortindustrin Datasäkerhetsstandard (PCI-DSS). Dina inköps transaktionsdata lagras bara så länge som det krävs för att slutföra din inköpstransaktion. Därefter raderas din köpetransaktionsinformation. Alla direkta betalnings "gateways" följer de riktlinjer som fastställs av PCI-DSS, som hanteras av PCI Security Standards Council, som är en gemensam instans för varumärken som Visa, Mastercard, American Express och Discover.
PCI-DSS-krav hjälper till att säkerställa säker hantering av kreditkortsinformation från vår butik och dess leverantörer.
För mer insikt kan du också läsa Shopifys användarvillkor (https://www.shopify.com/legal/terms) eller sekretesspolicy (https://www.shopify.com/legal/privacy).

AVSNITT 5 - TJÄNSTPARTIR TJÄNSTER

Generellt kommer de tredje partleverantörer som används av oss endast att samla in, använda och avslöja din information i den mån det är nödvändigt för att de ska kunna utföra de tjänster som de tillhandahåller oss.
Vissa tredjepartsleverantörer, till exempel betalnings gateways och andra betalningstransaktionsprocessorer, har emellertid sina egna sekretesspolicyer avseende den information vi måste tillhandahålla dem för dina köprelaterade transaktioner.


För dessa leverantörer rekommenderar vi att du läser deras sekretesspolicy så att du kan förstå hur din personliga information kommer att hanteras av dessa leverantörer.


Kom i synnerhet ihåg att vissa leverantörer kan vara belägna i eller ha faciliteter som har en annan jurisdiktion än du eller oss. Så om du väljer att fortsätta med en transaktion som involverar en tredje parts tjänsteleverantörs tjänster, kan din information bli föremål för lagstiftningen i den jurisdiktion (er) där den tjänsteleverantören eller dess anläggningar är belägna.


Om du till exempel befinner dig i Kanada och din transaktion behandlas av en betalningsgateway i USA, kan din personliga information som används för att slutföra transaktionen vara föremål för offentliggörande enligt amerikansk lagstiftning, inklusive patriotlagen.


När du lämnar vår butiks webbplats eller omdirigeras till en tredje parts webbplats eller ansökan, regleras inte längre av denna sekretesspolicy eller vår användarvillkor för webbplatsen.

Länkar -
När du klickar på länkar i vår butik kan de leda dig bort från vår webbplats. Vi är inte ansvariga för sekretesspraxis för andra webbplatser och uppmanar dig att läsa deras sekretessutlåtanden.

AVSNITT 6 - SÄKERHET

För att skydda din personliga information tar vi rimliga försiktighetsåtgärder och följer branschens bästa praxis för att se till att det inte är otillbörligt förlorat, missbrukat, åtkomligt, avslöjat, ändrat eller förstört.


Om du ger oss dina kreditkortsuppgifter krypteras informationen med hjälp av SSL (Secure Socket Layer Technology) och lagras med AES-256-kryptering. Även om ingen överföringsmetod över Internet eller elektronisk lagring är 100% säker följer vi alla krav på PCI-DSS och genomför ytterligare allmänt accepterade industristandarder.

AVSNITT 7 - KAKOR

 Här är en lista över cookies som vi använder. Vi har listat dem här så att du kan välja om du vill välja bort cookies eller inte.
 _session_id, unikt token, sessional, tillåter Shopify att lagra information om din session (referens, målsida, etc.).
 _shopify_visit, ingen data höll, Persistent i 30 minuter från det senaste besöket, Används av vår webbplatsleverantörs interna statistikspårare för att registrera antalet besök
 _shopify_uniq, ingen data höll, löper ut midnatt (i förhållande till besökaren) nästa dag, räknar antalet besök i en butik av en enskild kund.
vagn, unik token, beständig i 2 veckor, Lagrar information om innehållet i din kundvagn.
 _secure_session_id, unikt token, sessional
 storefront_digest, unikt token, obestämd Om butiken har ett lösenord, används det för att avgöra om den nuvarande besökaren har tillgång.


AVSNITT 8 - ÅTGÄRDENS ÅTGÄRD

 Genom att använda den här webbplatsen representerar du att du är minst i myndig ålder i ditt hemland eller bostadsort och du har gett ditt samtycke till att tillåta något av dina icke myndiga personer att använda den här webbplatsen.

AVSNITT 9 - ÄNDRINGAR TILL DENNA PRIVATPOLITIK

Vi förbehåller oss rätten att när som helst ändra denna sekretesspolicy, så var snäll och granska det ofta. Ändringar och förtydliganden kommer att träda i kraft omedelbart när de skickas på hemsidan. Om vi ​​gör väsentliga ändringar av denna policy kommer vi att meddela dig här att den har uppdaterats så att du är medveten om vilken information vi samlar in, hur vi använder den och under vilka omständigheter, om vi använder och / eller avslöjar Det.
Om vår butik förvärvas eller slås samman med ett annat företag, kan din information överföras till de nya ägarna, så att vi kan fortsätta att sälja produkter till dig.

FRÅGOR OCH KONTAKT INFORMATION

Har du i avsikt att få tillgång till, korrigera, ändra eller ta bort personlig information vi har om dig, registrera ett klagomål under "kontakta oss" eller helt enkelt vill ha mer information, kontakta vår sekretesskonsulent på Info@robotkuriren.se eller om ärendet är brådskande, rekommenderar vi att du kontaktar oss via vår livechatt. 

----