Fri frakt över 400kr ✓ Snabb Leverans ✓ REAN FORTSÄTTER -25%

Vanliga Frågor & Svar

Hur lång är leveranstiden?
Om varan finns på lager har vi alltid som mål att skicka din order påföljande vardag från den dagen du gör din beställning. Din vara anländer i normala fall hos dig inom 3-7 arbetsdagar. Om du köper en beställningsvara kan leveranstiden variera mellan 2-4 veckor beroende på produkt och varumärke. Avvikelser i leveranstiden kan förekomma. 

Var är min order?
När du lägger din order får du ett estimerat leveransdatum från oss. Så fort ordern sedan lämnat oss skickas ett mail med sändningsnummer så att ni själv lätt kan spåra paketet för att se var det befinner sig. Det finns undantag, då leveransen inte går att spåra, om ett sådant undantag skulle inträffa, meddelar vi självklart dig.  

Kan jag specialbeställa en produkt som inte finns på er webbplats?
Vi tar tacksamt emot tips och råd för att utforma vårt sortiment enligt era behov och önskemål men vi tar ej emot specialbeställningar.


Hur levereras min beställning?

Alla beställningar över 400:- har fri frakt när du handlar på Robotkuriren.se

Beställningar för under 400:- gäller nedstående.

Mindre paket skickas till ditt Postnord-ombud mot en kostnad på 69:-. Större paket (över 25 kg) levereras hem till din tomtgräns om du bor i villa eller port om leverans sker till lägenhet av Postnord (DHL under kvällstid om din ort har denna tjänst). Du får information om vilket fraktsätt som gäller för din beställning när du går till kassan.


Kan jag byta eller returnera en vara?
Ja, du som kund har rätt att ångra ditt köp inom 30 dagar efter din beställning förutsatt att varan är oanvänd. När du utnyttjar din ångerrätt står du som kund för returfrakten. Övriga kostnader, såsom kostnad för varan och frakt från oss till dig kommer att återbetalas.

 

Behöver jag betala tullavgift på min beställning? 

Du betalar ingen tullavgift på varor som beställs från Robotkuriren. 

---

Fick ni inte svar på er fråga? Kontakta info@robotkuriren.se